(Aan)winst én verlies voor EHC/Heuts!

/

Een leuk en minder leuk bericht over onze selectie: de komst van Dylan Goulding en het vertrek van Jordy v.d. Ven!

Minder leuk is het vertrek van ras EHC’er Jordy v.d. Ven. Na 15 jaar bij onze vereniging, waarvan de laatste tijd bij de selectie van het Eerste, heeft Jordy besloten om komend seizoen te gaan voetballen bij SV Schinveld. Natuurlijk wensen we hem veel succes bij zijn nieuwe vereniging, we zullen hem blijven volgen en hopen hem toch weer snel terug te zien bij zijn cluppie.

Maar er is ook leuk nieuws: komend seizoen zal Dylan Goulding de rood-witte kleuren dragen. Dylan is 20 jaar, een dynamische aanvallende middenvelder die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij heeft in de jeugdteams van Roda JC gespeeld, voordat hij de overstap maakte naar Caesar en het vorige seizoen kwam hij uit voor VV Bocholt (B) Het voetbal kreeg hij met de spreekwoordelijke paplepel ingegeven, want zijn vader is niemand minder dan Glenn Goulding, zeker niet de minste in het amateurvoetbal, zowel als speler en ook trainer van o.a. BSV Limburgia, VV Sittard en FC VInkenslag.

Dylan, welkom bij EHC/Heuts en alvast een schitterend seizoen gewenst!

Momenteel werkt de technische staf hard verder aan de samenstelling van de selectie van EHC/Heuts 1 en 2. Regelmatig zullen we jullie via de site op de hoogte houden>