Derby van Heerlen in het vooruitzicht

/

12227171_1163902720305767_412890571436055171_n

Zondag is het weer zo ver. De derby van Heerlen in de Hoofdklasse B staat op het programma: Groene Ster tegen EHC/Heuts.

Voor beide teams staat er veel op het spel. EHC/Heuts wil graag mee blijven doen om de plaatsen aan top van de ranglijst, terwijl Groene Ster alle zeilen bij moet zetten om degradatie te ontlopen. Groene Ster is de laatste weken in goede doen met drie overwinningen op rij, terwijl EHC/Heuts aan een iets wisselvalligere serie bezig is. De wisselvallige reeks van EHC/Heuts heeft vooral te maken met een grote hoeveelheid spelers die in deze wedstrijden niet beschikbaar waren. Voor de derby keren Ron Starmans, Peter-Jan Erkens en Omar El Achkar weer terug in de selectie van trainer Paul Meulenberg. In de goede reeks van Groene Ster speelt voormalig EHC-spits Remo Gielkens een onderscheidende rol met enkele belangrijke doelpunten. Het centrale verdedigingsduo Olaf Rompelberg en Mitch Kok zal de handen vol hebben aan Gielkens.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen de eerste teams zullen de G-teams van beide verenigingen hun competitiewedstrijd spelen.