Hoe is het nu bij onze vereniging?

/

Hoensbroek, Mei 2020

EHC/Heuts bouwt aan de toekomst

Wij willen graag als bestuur van EHC/Heuts jullie op de hoogte brengen van een aantal ontwikkelingen van de laatste weken van onze trotse vereniging.

Onze jongste jeugdleden zijn inmiddels gelukkig weer met de trainingen gestart. Belangrijk is heel goed op elkaar te letten, gezond te blijven en vooral goed de regels te volgen die uitgedragen zijn door de gemeente en het bestuur.
Via nieuwsbrieven houden wij jullie op de hoogte van ontwikkelingen m.b.t. het verder openstellen van ons complex.
Structuur van de jeugd, doorstroming van de jeugd naar senioren en samenwerking met de jeugdafdeling van FC Hoensbroek staan hoog op de agenda van ons beleid de komende periode.

EHC/Heuts zal volgend jaar met 3 senioren teams aan de competitie deelnemen en er is ook weer een onder 19 in de maak. Daarover volgt later meer.
Ook onze genieten teams staan weer te popelen om aan de slag te gaan. Deze jongens en meiden staan garant voor plezier en vermaak.

De samenstelling van ons 2e en 3e team blijven nagenoeg gelijk t.o.v. afgelopen jaar. Daarin zie je ook terug dat door vriendschap, plezier en spelvreugde je veel kunt bereiken en dat er dan ook weinig verloop is.

Afgelopen jaar heeft ons 1e elftal weer een heel moeilijk jaar doorgemaakt en dit heeft er toe geleid dat een aantal spelers ons gaan verlaten.
De technische commissie heeft de laatste weken keihard gewerkt om een goed team op de been te brengen. Hierbij is het voornaamste dat de spelersgroep weer plezier, discipline, en teamspirit gaat uitstralen. Daar hebben wij volledig vertrouwen in gezien de samenstelling van onze technische staf o.l.v. Paul Meulenberg, Rob van de Ven, Fred Theunissen, Sander Berns, Olaf Rompelberg en onze vernieuwde spelersgroep.

Met trots willen wij melden dat Olaf Rompelberg weer terug is bij EHC/Heuts. Hij gaat samen spelen met zijn boezemvriend Kjell Knops, samen brengen ze de nodige ervaring mee. De rol van Olaf zal niet alleen in het veld zijn maar ook als verlengstuk tussen spelersgroep, bestuur en technische staf. Belangrijkste steunpilaar & speler van de afgelopen jaren Lars Gulpen blijft ook onze vereniging trouw samen met Jordy van de Ven, Job Rybakowski, Bjorn Vlieger, Joris de Kleijn, Kamyar Baroshi, Fausto Campaghari en Luca Carta.

EHC/Heuts heeft vooral gescout op spelers met een positieve uitstraling, met de benodigde kwaliteiten en die de normen en waarden hoog in het vaandel hebben staan. Dit heeft ertoe geleid dat de volgende spelers toegezegd hebben voor EHC/Heuts te gaan uitkomen volgend seizoen:
Dyon Gijzen (SV Meerssen), Jerome Beckers (Minor), Roy Goossens (Minor), Joey Cuijpers (Haelen), Kelvin Roolant (Heksenberg), Francis Ngoy (Roda JC), Emmanuel Ampofo (Munsterbilzen), Adam el-Sayed (Patro Eisden), Kjell Knops (Groene Ster), Thiemo Vanmaris (Sp. Irene).

De selecties van het 1e en 2e team zijn nog niet helemaal compleet echter hier wordt hard aan gewerkt, wij zullen jullie de komende weken via de website en Facebook op de hoogte houden.

Allerbelangrijkste blijf vooral gezond, ook voor jullie familie en geliefden en hopelijk komt er een snel einde aan deze moeilijke periode.

Bestuur, technische staf en begunstigers EHC/Heuts