Slide background

SPONSOREN

Een 10 voor onze jeugd

Graag willen wij EHC/Heuts een nieuwe kwaliteitsimpuls geven. En wij starten daarmee bij de wortels van onze club: de jeugdopleiding. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Deze boodschap hebben wij volledig begrepen. En wij gaan dan ook vol enthousiasme aan de slag met het ambitieuze plan “Een 10 voor onze jeugd”.

Ons jeugdplan kent drie belangrijke pijlers: kwaliteit, ontwikkeling en plezier. En als dat allemaal goed zit, komen de prestaties vanzelf. Als we het hebben over kwaliteit dan denken we met name aan de kwaliteit van de begeleiders van onze jeugd. De trainers en de leiders dus. Op hun rust een zware taak. Voetbaltechnisch, organisatorisch en stimulerend. Wij zetten hiervoor een aantal geroutineerde en ervaren personen in, aangevuld met jonge enthousiastelingen. Maar ook de kwaliteit van kleding, trainingsmateriaal en andere faciliteiten speelt een belangrijke rol. Binnen onze jeugd hebben we te maken met twee groepen voetballers. De groep die aanleg heeft voor de sport en graag prestatief op een hoog niveau wil spelen. En een groep die de sport puur recreatief beleefd. Maar iedereen wil zich natuurlijk wel ontwikkelen. Ontwikkelen in het tempo dat past bij de leeftijd, de voetbalkwaliteiten die je bezit en de motivatie die je hebt voor het spelletje. En of je nu prestatief speelt of recreatief, we willen natuurlijk wel allemaal dat het leuk is om bij EHC/Heuts te zijn. Dat het er bruist van activiteit. En dat er veel georganiseerd wordt. Zoals een voetbaltoernooi, een buitenlands tripje, een dag naar het pretpark. Noem maar op.

Ambities hebben is leuk. Maar het kost toch ook wel een aardige stuiver. We maken veel gebruik van vrijwilligers. Maar het inhuren van professionele trainers, het opleiden van jeugdtrainers, de aanschaf van trainingsmaterialen, het organiseren van leuke uitjes gaat een stuk eenvoudiger als we daar ook de financiële middelen voor hebben. Om onze financiële armslag te verruimen, verzoeken wij u te participeren in ons jeugdplan: Een 10 voor onze jeugd.

Hoe werkt het? Wij vinden dat onze jeugdopleiding een 10 waard moet zijn. Omdat wij onze jeugd een warm hart toedragen. Als u dat ook vindt, zou het leuk zijn hier een bijdrage aan te leveren. Door als jeugdsupporter 10 euro te sponsoren. Uw naam komt dan als jeugdsupporter op onze website. Dit kan natuurlijk eenmalig, maar het zou nog veel leuker zijn als u dit bedrag elk seizoen beschikbaar zou willen stellen. De keus is natuurlijk volledig aan u.

Hoe kunt u zich inschrijven als jeugdsupporter? Schrijf u in bij een van onze leden. Of in de kantine. Of boek 10 euro over op rekeningnummer 14.90.39.484 onder vermelding van: Een 10 voor onze jeugd. Ook is het mogelijk een mailtje te sturen naar info@ehc-hoensbroek.nl 

4.jpg