Kennis en ervaring terug in het bestuur van EHC/Heuts

/

Naar aanleiding van enkele gesprekken met het huidige bestuur over de visie en het beleid van EHC Heuts hebben zowel Frans Rouschen als Wiel Elferink besloten om toe te treden tot het bestuur van EHC Heuts.

Het spreekt voor zich dat wij heel gelukkig zijn met deze beslissingen. In deze lastige tijden is het belangrijk om een stabiele vereniging te hebben die de uitdagingen met volle overgave en energie aan kan gaan.

Tevens zijn we zeer verheugd met het feit dat ook een groot gedeelte van onze sponsoren ons blijft steunen, via deze weg is een woord van dank op zijn plaats voor het getoonde vertrouwen..

Daarnaast zijn we ook trots dat een grote groep ervaren mensen waaronder:
Piet van het Hoofd, Karel Bauling, Cees van Tilburg, Olaf Rompelberg, Rick Meerveld en nog vele anderen, ons op diverse gebieden adviseren om samen EHC Heuts weer als vereniging op de plek te gaan brengen waar wij thuishoren.

Er worden momenteel diverse werkzaamheden uitgevoerd in de kantine, deze renovaties vorderen gestaag onder leiding van Math Dibbets en Michel Crombach. Wij hopen deze week alle verfwerkzaamheden af te ronden. Daarna gaat de bouwploeg aan de slag onder leiding van Wim Wensink en Ralf Thissen. Grote dank van het bestuur is hiervoor op zijn plaats.
De komende weken wordt er hard gewerkt om de structuur van onze jeugdafdeling verder uit te werken zodat er een solide basis staat voor de komende seizoenen.

Aan iedereen blijf gezond en let goed op elkaar maar ga vooral genieten in de komende maanden.

En om af te sluiten met de woorden van Albert Einstein: De enige bron van kennis is ervaring!

Groet Ben Vlieger
Voorzitter EHC Heuts