Nieuwjaarswens van het Bestuur

/

Beste leden, trainers, leiders, ouders, vrijwilligers en iedereen die EHC/Heuts  een warm hart toedraagt.

Wat is het een vreemd en bijzonder jaar geweest. Een jaar met weinig wedstrijden voetballen, een jaar met géén activiteiten, een jaar van weinig of niet trainen, en een groot deel van het jaar de kantine dicht. Iets wat we ons begin van het jaar niet konden voorstellen. En toch is het ons overkomen. We proberen er dan ook met z’n allen het beste van te maken. We hopen allemaal dat we dit jaar snel achter ons kunnen laten en weer met z’n allen kunnen genieten van ons favoriete voetbalspelletje. Want zeg nu zelf, wat is nu leuker om samen met je teamspelers te trainen, wedstrijden te spelen en/of in de kantine een drankje te nuttigen, of bij een van de vele activiteiten van de vereniging mee te doen met je team.

Zoals jullie van ons gewend zijn kwamen we elk jaar op 1 januari met z’n allen naar de kantine om even terug te blikken op het oude jaar en vooruit te kijken naar 2021.

Vanwege de Corona maatregelen kunnen/mogen we echter niet met een grote groep bij elkaar komen. Om toch even terug te kijken op 2020 en ook vooruit te kijken naar 2021 hebben we met enkele bestuursleden een kort filmpje gemaakt waarmee we jullie toch even willen toespreken.

We hopen jullie allemaal weer snel in goede gezondheid in 2021 te mogen begroeten op onze velden.

2020 is een jaar om bij stil te staan
Een jaar waarin veel gebeurd is
Samen kunnen we ervoor zorgen
dat 2021 een beter jaar wordt

 2021, laat het een jaar zijn
vol gezondheid en vreugde
zonder pijn of verdriet
zodat je het hele jaar geniet!

Groetjes,

Het bestuur van EHC/Heuts

 

Klik op onderstaande link om het filmpje te bekijken

 Download j e bestanden