Slide background

Toernooien

Toernooien

EHC/Heuts heeft een rijke traditie aan het organiseren van voetbal toernooien. Mede door de hulp van vele vrijwilligers en de ondersteuning van enkele goede sponsoren is het elk jaar weer mogelijk een aantal mooie voetbal toernooien te organiseren.

Group 9 Jeugdtoernooi

Het Group 9 Internationaal Pinkster Jeugdtoernooi is een begrip in de voetbalwereld. Al meer dan 25 jaar organiseert EHC/Heuts met Pinksteren een groots voetbaltoernooi voor de jeugd. Verdeeld over drie dagen komen teams uit alle leeftijdscategorieen tegen elkaar uit. Er zijn competities voor prestatieve teams, maar ook voor de recreatieve elftallen.

Elk jaar strijden er meer dan honderd teams op drie velden om de bekers met de grote oren. Meer dan duizend spelers maken hun opwachting. Het toernooi kenmerkt zich door een professionele organisatie, korte wachttijden en vooral veel voetbal. Sportpark De Dem ademt gedurende de drie dagen de typische toernooi sfeer uit. Veel bezoekers zomen langs de velden en bevolken de grote hoofdtribune, de geur van de BBQ is over de gehele accommodatie te ruiken en de zak patat ontbreekt natuurlijk niet. Speciaal aan het toernooi is dat de deelnemers uit heel Nederland, Belgie en Duitsland komen. Dat biedt de deelnemende clubs een ideale mogelijkheid om de strijd aan te gaan tegen ploegen die niet in de reguliere competities tot de tegenstanders behoren.

EHC/Heuts Bedrijven toernooi

Al meer dan tien jaar organiseert EHC/Heuts jaarlijks een bedrijventoernooi. Dit toernooi is een leuk en sportief uitje voor het personeel van de deelnemende organisaties. Op een kwart voetbalveld spelen de teams vijf tegen vijf. Als afsluiting is er een gezamenlijke barbecue en een feestavond met verrassende artiesten.

De laatste edities doen er steevast meer dan twintig teams mee. Een teken dat de bedrijven graag deelnemen aan dit strak georganiseerde toernooi dat onder leiding van KNVB scheidsrechters staat. Door loting wordt de voorronde bepaald. Na de poule wedstrijden wordt het deelnemersveld opgesplitst in de Champions League en de Europa League. Zo komen de bedrijven met de sterkere voetballers tegen elkaar. En spelen ook de teams met minder voetbaltalent tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Mediaan G(enieten) toernooi

EHC/Heuts draagt de minder valide sporters een warm hart toe. De jonge mannen en meisjes beleven de voetbalsport met een enorme passie. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en overal waar de teams verschijnen is er een leuke sfeer. Meedoen is belangrijker dan winnen, het plezier staat voorop. Om het plezier bij onze G voetballer extra te ondersteunen heeft EHC/Heuts in 2011 voor het eerst een groot toernooi op sportpark De Dem georganiseerd: het G(enieten) toernooi. In het eerste jaar deden er al meteen negen teams mee. Het debuut is een groot succes, en al snel wordt duidelijk dat het toernooi een vervolg moet worden gegeven. Een groot aantal ouders, begeleiders en vrijwilligers hebben hier invulling aan gegeven. En het G(enieten) toernooi heeft nu al enkele succesvolle edities achter de rug. Het aantal deelnemende teams neemt elk seizoen verder toe. En heeft tevens een internationaal karakter gekregen door de deelname van meerdere Belgische en Duitse teams.

IMG_6673 IMG_7512 IMG_5731 IMG_5837

Laatste nieuws over toernooien