Slide background

Valid Bedrijven Toernooi - 6 juni 2015

Bedrijventoernooi

Al meer dan tien jaar organiseert EHC/Heuts jaarlijks een bedrijventoernooi. Dit toernooi is een leuk en sportief uitje voor het personeel van de deelnemende organisaties. Op een kwart voetbalveld spelen de teams vijf tegen vijf. De dag wordt muzikaal ondersteund door DJ's van Radio Parkstad, die tevens een live verslag van het toernooi de ether in zwengelen. Zo wordt er ook nog gratis reclame gemaakt voor de deelnemende bedrijven. Als afsluiting is er een gezamenlijke barbecue en een feestavond met verrassende artiesten.
De laatste edities doen er steevast meer dan twintig teams mee. Een teken dat de bedrijven graag deelnemen aan dit strak georganiseerde toernooi dat onder leiding van KNVB scheidsrechters staat. Door loting wordt de voorronde bepaald. Na de poule wedstrijden wordt het deelnemersveld opgesplitst in de Champions League en de Europa League. Zo komen de bedrijven met de sterkere voetballers tegen elkaar. En spelen ook de teams met minder voetbaltalent tegen gelijkwaardige tegenstanders.

Inschrijven

Het Valid bedrijven toernooi van 2015 wordt georganiseerd op zaterdag 6 juni 2015. Heeft u interesse om met uw bedrijf deel te nemen? Stuur dan een mailtje naar Sander Berns. Zijn e-mail adres luidt: sberns@home.nl

Het inschrijfgeld bedraagt 250 euro per team exclusief BTW. Naast deelname aan het toernooi en de feestavond ontvangt elk team hiervoor ook 15 consumptiebonnen en 24 BBQ-bonnen.

Voor de deelnemende teams is het mogelijk om 100 consumptiebonnen extra aan te schaffen tegen een gereduceerd tarief van 110 euro exclusief BTW.

Deelnemers

Een overzicht van bedrijven die de laatste jaren hebben mee gespeeld: Valid, Heuts Mobiliteit en Vrije Tijd, APG, Loyalis, CGI, Kembit, DSM, Sogeti, QNH, Proflinq, Sportstichting Sittard-Geleen, Bakkerij Hagedoren, QNH, Schadenet Koenen, PNA Groep, CAP Gemini, Portiek Dakwerken, Amicitia, JW Projectstoffering, IBC, Kicken Transport, Salves, Drukkerij Maenen en Atos.

Ondersteuning

Naamgever van het bedrijventoernooi is Valid. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geven ze inhoud aan hun motto " Stay Ahead". Valid heeft ruim 300 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht.

IMG_5731 IMG_5495 IMG_5482 IMG_5441
IMG_5608 IMG_5737 IMG_5764 IMG_5761

Laatste nieuws bedrijventoernooi

De toernooikoorts brandt weer los

Voor de meeste teams zijn de competities afgerond. Dat betekent dat het weer tijd is om de toernooien af te lopen. Ook bij EHC/Heuts is het weer toernooikoorts. Onze vereniging organiseert maar liefst... Read more