Vebego en Kembit worden hoofdsponsor G(enieten) toernooi EHC/Heuts

/

e8f73a71eceda87a17e9aa76cf9a8082

Het voetbal voor minder valide sporters heeft bij EHC/Heuts de afgelopen jaren een grote vlucht gemaakt. Het G-voetbal is uitgegroeid tot een volwassen afdeling De G teams worden ondersteund door een groep enthousiaste begeleiders en ouders die allen bereid zijn een handje mee te helpen. Er spelen drie teams in competitie en daarnaast zijn er nog enkele spelers die alleen reactief trainen.
EHC/Heuts draagt de minder valide sporters een warm hart toe. De jonge mannen en meisjes beleven de voetbalsport met een enorme passie. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en overal waar de teams verschijnen is er een leuke sfeer. Meedoen is belangrijker dan winnen, het plezier staat voorop. Desondanks nemen de spelers hun sport serieus. De trainingsopkomst is hoog en tijdens de wedstrijden wordt er met volle inzet gestreden.
Om het plezier bij onze G voetballer extra te ondersteunen heeft EHC/Heuts in 2011 voor het eerst een groot toernooi op sportpark De Dem georganiseerd: het G(enieten) toernooi. In het eerste jaar deden er al meteen negen teams mee. Het debuut is een groot succes, en al snel wordt duidelijk dat het toernooi een vervolg moet worden gegeven. Een groot aantal ouders, begeleiders en vrijwilligers hebben hier invulling aan gegeven. En het G(enieten) toernooi heeft nu al enkele succesvolle edities achter de rug. Het aantal deelnemende teams neemt elk seizoen verder toe. We naderen de dertig teams. Tevens heeft het G(enieten) toernooi een internationaal karakter gekregen door de deelname van meerdere Belgische en Duitse teams. We zijn verheugd dat de editie van 2016 ondersteund wordt door twee succesvol en duurzaam samenwerkende Limburgse bedrijven Vebego en Kembit.

Vebego is een internationaal opererend familiebedrijf. Het bedrijf is opgericht door de familie Goedmakers en heeft haar roots in Limburg. Oprichter Ton Goedmakers is gestart met glazenwassersbedrijf Hago. Ondertussen maken honderdzestig bedrijven onderdeel uit van Vebego. De bekendste zijn Hago, Vebego Services, Alpheios, Assist en Care. Met bijna vijfendertigduizend medewerkers is Vebego actief in Nederland, Duitsland, Belgie en Zwitserland. Deze bedrijven zijn actief in facility services en de gezondheidszorg. Vebego is zich steeds bewust dat ze onderdeel zijn van een turbulente omgeving. Een omgeving waaraan ze een positieve bijdrage levert die ook daadwerkelijk impact heeft. Daar past ook de ondersteuning van het regionale G-voetbal bij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen ligt dicht bij de cultuur van het familiebedrijf. Het enthousiasme waarmee bij EHC/Heuts het gehandicapten voetbal vorm al meerdere jaren wordt gegeven, is ook Vebego niet ontgaan.

Directeur Patrick Berger van Kembit is enthousiast over dit gezamenlijke initiatief van Vebego en Kembit. Kembit is al meerdere jaren sponsor van EHC/Heuts en de IT-dienstverlener uit Wijnandsrade verricht enkele diensten voor Vebego. “Ik heb de groei van het voetbal voor minder valide sporters bij EHC/Heuts van dichtbij meegemaakt. Het plezier van deze spelers is groot, en de volharding bij de vele begeleiders is enorm. Klein gestart en ondertussen al drie teams in competitie. Daarnaast een geweldig Genieten toernooi dat langzaam uit haar voegen barst. Graag willen wij meehelpen deze groei duurzaam te ondersteunen.”

Unknown