Weerzien met een “oude” bekende!

/

Dat het bestuur en de technische staf verder kijken naar de tijd na de corona crisis, is inmiddels wel bekend. Mochten we eerder al bekend maken dat de contracten van de technische leiding van het eerste en tweede elftal voor komend seizoen al verlengd zijn, nu willen we een “oude” bekende aan jullie voorstellen, die komend seizoen, na een uitstapje naar een andere vereniging, de rood-witte kleuren opnieuw zal verdedigen. Hieronder stelt hij zichzelf voor:

Wat is je naam? Tom Hanssen

Wat is je geboortedatum? 06 – 02 – 1995

Bij welke clubs heb je allemaal gespeeld? Begonnen bij SVN (tegenwoordig FC Landgraaf) en vervolgens 10 jaar bij Fortuna Sittard tot aan de beloften. Sindsdien 3 jaar EVV, 2 jaar EHC (met als hoogtepunt het kampioenschap in de 1e klasse) en dit seizoen BSV Limburgia.

Wat is je favoriete positie in het veld? Rechtsback

Wat zijn je persoonlijke ambities? Mezelf verder ontwikkelen als speler, belangrijk zijn voor het team en er mede voor zorgen dat we een stabiel seizoen gaan draaien. Zelf zou ik het dan fijn vinden om in mijn rol als back ook aanvallend mijn steentje bij te dragen door middel van een aantal assists.

Wat zijn je verwachtingen voor het komende seizoen met EHC in de hoofdklasse? Een stabiel seizoen waarin we wegblijven uit de onderste regionen en alles wat we extra kunnen pakken is mooi meegenomen. Daarbij er met name voor zorgen dat tegenstanders weer met tegenzin beginnen aan de lange reis naar Hoensbroek, omdat het absoluut niet makkelijk is om hier de punten mee te nemen.

Ik ben vooral blij dat ik komend seizoen weer de kleuren van EHC mag verdedigen. Ik heb me er in die twee seizoenen thuis gevoeld, zowel op als naast het veld. EHC is nog altijd een begrip in het (Limburgse) amateurvoetbal. Zoals het er naar uitziet hebben we voor komend seizoen een prima selectie en nu is het aan ons om dit op het veld te laten zien. Voor nu wens ik iedereen een goede gezondheid toe en hoop ik vooral dat we snel weer samen op het voetbalveld mogen staan. En uiteraard mag dan de derde helft onder het genot van een biertje in de kantine niet ontbreken!